Nagrada za ulagača godine

Na svečanosti u organizaciji Agencije za promicanje izvoza i ulaganja, održanoj 27. listopada u Hotelu Westin u Zagrebu, naša je tvrtka dobila nagradu za ulagača godine!

Za nagradu nas je predložila Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Rijeka, temeljem znatnih ulaganja u proizvodnju, koja su dostigla gotovo 80 mil. kn.

Odnosi se to na ulaganje u sustav čistih soba, u liniju za pakiranje sterilnih otopina, u liniju za automatsko doziranje i pakiranje sirupa i otopina, u novi odjel za proizvodnju i pakiranje suhih oralnih oblika (tablete i kapsule) i polučvrstih oblika (masti i kreme).

Rezultat takvog pristupa je europski GMP certifikat koji JGL-u omogućava umrežavanje sa jedinstvenim tržištem 27 zemalja članica EU-a.

Uz parametre ulaganja, vrednovani su i rezultati postignuti u izvozu i zavidne stope rasta koje tvrtka godinama realizira.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.