Neka Aqua Maris bude s Vatrenima!

JGL i Hrvatski nogometni savez (HNS) dogovorili su zdravstveno-stručnu suradnju koja će spojiti dva međunarodno ugledna, uspješna i priznata brenda - hrvatsku nogometnu reprezentaciju i Aqua Maris. U sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza, ugovor o zdravstveno-stručnoj suradnji potpisali su predsjednik Saveza, Marijan Kustić, te izvršni direktor JGL-a Mislav Vučić.

„Iznimno me raduje dogovorena suradnja s JGL-om jer se radi o tvrtki koju krase kreativnost, strast i izvrsnost, u kojoj domaća pamet, znanje i vještine stvaraju međunarodnu vrijednost. K tomu, JGL je prepoznat kao društveno odgovorna i održiva kompanija te u tom segmentu vidimo potencijal za zajedničke projekte. Smatram da zbog toga postoji puno poveznica između JGL-a i hrvatskog nogometa te sam uvjeren da će ova suradnja biti na dobrobit obje organizacije“, izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Originalni hrvatski proizvod, Aqua Maris, koji olakšava probleme s disanjem te osnažuje tjelesnu obranu protiv prehlade i gripe, danas je prisutan u više od 30 zemalja i ima podršku više od sto milijuna korisnika diljem svijeta.

„Jako smo ponosni na ovu novu suradnju jer i JGL i HNS teže velikim, globalnim uspjesima, a i jedni i drugi to već postižemo. Pogotovo nas veseli što suradnju počinjemo upravo sada, kada su sve oči nacije usmjerene na predstojeće prvenstvo u Katru. Siguran sam da će Aqua Maris biti najbolji saveznik Vatrenima u borbi sa suhim zrakom, visokim temperaturama i ostalim okolnostima koje bi im učinile težim put do uspjeha, a mi čvrsto vjerujemo da će nas momci ponovno učiniti najponosnijima na svijetu. Da malo parafraziram onu poznatu – neka Aqua Maris bude s vama!“, zaključio je Mislav Vučić, glavni izvršni direktor JGL-a.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.