Neodol oralne suspenzije za djecu

Veselje nam je izvijestiti vas da je JGL obogatio portfelj novim OTC lijekovima – Neodol oralnim suspenzijama posebno formuliranima za djecu, koje se daju kroz usta da bi se smanjila vrućica i ublažili blagi do umjereno jaki bolovi.

Neodol 20 mg/ml oralna suspenzija namijenjena je za dojenčad i djecu u dobi iznad tri mjeseca (tjelesne težine ≥ 5 kg) do 12 godina (tjelesne težine < 40 kg), dok je Neodol forte 40 mg/ml oralna suspenzija namijenjena za primjenu kod djece iznad šest godina (tjelesne težine > 20 kg) do 12 godina (tjelesne težine < 40 kg).

Oba lijeka ugodnog su okusa jagode, a izdaju se u ljekarnama bez recepta.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.