Neodoljive avanture kapljice Aqua Maris

Baš tamo negdje u vrijeme kada smo mi bezbrižno počeli tragati za božićnim poklonima, ni slutili nismo u kakvu se, nemjerljivo ozbiljniju i težu, potragu bacila naša omiljena plava kapljica Aqua Maris. Ošamućena od blagdanske groznice, zaronila je duboko, najdublje i u najdražem joj podvodnom svijetu Jadrana krenula u ludu avanturu.

Međutim, svoju čarobnu moć, kao i potragu za skrivenim zlatnicima na četiri različite i nejednako teške razine, osim s najboljim frendovima - Adrianom, Delfijem, Rokom ili Stelom - odlučila je velikodušno podijeliti sa svim klincima predškolskog uzrasta.

Uz pomoć riječke agencije Kreativni odjel i uz veselu glazbu Olje Dešića, naša je kapljica Aqua Maris svoju morsku avanturu pretočila u neodoljivu kompjutersku igricu koja je svima dostupna ovdje na našem dječjem webu www.morskisvijet.hr.

I to nije sve! Osim u igrici, svoje malene morske prijatelje Kapljica Aqua Maris okupila je i u šarenoj slikovnici, a s čime se odlučila obračunati u podmorju i priobalju Jadrana pogledajte ovdje. Sigurni smo da će najmlađi članovi vaših obitelji svojoj biblioteci rado pridružiti slikovnicu "Aqua Maris i prijatelji", a već i nakon prvog čitanja ili slušanja znati koja čarobna moć odlikuje našu omiljenu kapljicu!

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.