Novi Holyplant - sirup bršljana

Holyplant sirup bršljana - pomaže kod suhog i produktivnog kašlja

Uzroci kašlja mogu biti različiti, ponekad i vrlo ozbiljni, ali najčešće je kašalj simptom obične prehlade. Kako se kašalj često javlja kod više članova jedne obitelji  dobro je uzeti sirup koji je prihvatljiv za mlađe i starije članove.

Stoga je JGL, u liniji Holyplant, ponudio novi sirup s ekstraktom bršljana koji je prikladan za svaki kašalj i cijelu obitelj. Holyplant sirup bršljana pruža snažnu pomoć pri smirivanju kašlja, ali i pomoć pri iskašljavanju nakupljenog sekreta  kod prehlade, bronhitisa i ostalih upalnih stanja koja prati kašalj.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.