Novi Holyplant - sirup jaglaca

Holyplant sirup jaglaca - pomaže lakše iskašljavanje

Kašalj je prirodni, zaštitni mehanizam koji oslobađa dišne putove od sekreta, čestica i tvari koje podražuju sluznicu. Kada je nakupljenu sluz teško iskašljati, potrebno je dodatno potaknuti  kašalj. Podanak i korijen jaglaca tradicionalno se korisi kao pouzdano prirodno sredstvo koje razrjeđuje gustu sluz i pospješuje iskašljavanje.

Stoga je JGL, u liniji Holyplant, ponudio novi sirup s ekstraktom jaglaca. Holyplant sirup jaglaca bit će snažna pomoć pri iskašljavanju kod prehlade, bronhitisa i ostalih stanja koje prati produktivni kašalj.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.