Novi proizvod Vitalia ginkalin

Vitalia ginkalin kapsule jedinstvena su kombinacija ekstrakata ginka i češnjaka, biljaka čijim se zajedničkim djelovanjem poboljšava cirkulacija u mozgu, nogama i rukama te potiče pamćenje i koncentacija.

Jedna kapsula sadrži 40 mg suhog ekstrakta ginka (Ginkgo biloba) s 24 % ginkoflavonglikozida i 6 % terpenolaktona i 100 mg suhog ekstrakta češnjaka (Allium sativum L.) s 1 % aliina.

Dokazano je da ekstrakt listova ginka poboljšava protok krvi i opskrbu stanica kisikom, smanjuje mogućnost nastanka ugruška te štiti krvne žile od oštećenja.

Ekstrakt češnjaka priznato je prirodno sredstvo koje čuva stijenke krvnih žila te pridonosi snizivanju koncentracije masnoća u krvi i krvnoga tlaka.

Vitalia ginkalin kapsule registrirane su kao dijetetski proizvod s namjenom: potiču cirkulaciju, poboljšavaju pamćenje i koncentraciju.

Uzima se 1 kapsula na dan, ili prema preporuci liječnika.

Vitalia ginkalin

30 kapsula

Proizvod se nalazi na hrvatskom tržištu od 20.09.2006.

Izdaje se bez recepta u ljekarnama i biljnim drogerijama.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.