Novi proizvod Vitalia MegaOmega-3

Današnji stil života, svakodnevni stres, premalo kretanja, a najviše loše prehrambene navike s većom količinom hrane životinjskoga podrijetla velika su opasnost za nastanak bolesti srca i krvnih žila. Klinička su ispitivanja potvrdila da se zaštitna uloga omega-3 kiselina zasniva na njihovim utjecaju na snizivanje masnoća u krvi i povišenoga krvnog  tlaka, smanjunju mogućnosti nastanka ugruška i  smirenju srčane aritmije.

Omega-3 kiseline mogu biti  korisna primarna i sekundarna prevencija srčanog infarkta.

MegaOmega-3 kapsule sadržavaju visoke koncentracije  omega-3 nezasićenih masnih kiselina jer su one neophodne za postizanje očekivanih učinaka

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.