Novi uspjeh Vitomira Maričića – Aqua Maris ambasadora

Brend ambasador Aqua Marisa i svjetski prvak u ronjenju na dah Vitomir Maričić na Bahamima je sudjelovao u prestižnom natjecanju „Vertical Blue”, gdje je uspio zaroniti na dah čak do 101 metra dubine te je oborio nacionalni rekord i plasirao se na treće mjesto. 

Natjecanje je jedno od najatraktivnijih na svijetu, s obzirom na to da se održava u plavoj rupi promjera oko 25 metara i dubine od oko 200 metara, što je čini jednom od najdubljih dosad otkrivenih plavih rupa u oceanu. 

S nekoliko novih bodova Vitomir je i dalje na prvom mjestu ukupne ljestvice ronilaca na dah prema AIDA međunarodnom poretku po svim disciplinama. Ponosimo se njegovim uspjehom jer, osim što je bio jedini hrvatski predstavnik na natjecanju, brend Aqua Maris prati ga u svim sportskim pothvatima. Čestitamo!

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.