NOVO! Pogodnosti i novosti u vašem džepu uz JGL+ aplikaciju

JGL+ naziv je novog programa i loyalty aplikacije JGL-a koja omogućava korištenje kupona i nagradnih bodova za ostvarivanje popusta na JGL proizvode u ljekarnama. Uz to, aplikacija na jednom mjestu objedinjuje popuste i pogodnosti, novosti iz JGL Obitelji, informacije o JGL proizvodima i još mnogo interaktivnog sadržaja.

JGL+ aplikacija osmišljena je tako da na jednostavan i zabavan način korisniku omogućava stjecanje pogodnosti, kao i pregled svih važnih JGL novosti na jednom mjestu. Prva je to pharma e-Loyalty aplikacija koja povezuje digitalne kanale s kupovinom u ljekarnama koja je danas lansirana na hrvatskom tržištu. Istoj je prethodilo beta testiranje aplikacije među više od 50 članica JGL-ovog kluba za roditelje i trudnice "Mamine škrinjica" iz Zagreba i Rijeke. Unutar beta verzije našim su kupcima već omogućeni popusti na tri artikla kojeg su mogli iskoristiti u Ljekarni Pablo, a uskoro i ostalim ljekarnama koje sudjeluju u programu.

Tijekom prosinca svi zainteresirani korisnici moći će se iskoristiti kupone na brendove koji su u aktivnim kampanjama, stoga vas pozivamo da preuzmete aplikaciju na Google Play storeu (naziv „JGL+“), te postanete njezini redovni korisnici.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.