Održan DRIVE Academy Training Days

U posljednjem tjednu svibnja održan je „DRIVE Academy Training Days“ – višednevni sastanak za JGL tržišta Jugoistočne Europe s različitim temama usmjerenim unapređenju rada.

DRIVE Academy je internacionalni projekt koji omogućava razvoj znanja i vještina zaposlenika, potiče razmjenu dobrih praksi, te jača povezanost kolega koji rade na različitim i udaljenim tržištima.

Događaj je okupio zaposlenike iz prodaje i marketinga s pet JGL tržišta te ponudio četiri teme –Pharmacy Excellence Selling Model, JGL Selling Model, Coaching i Time Sensitive Selling. Sudionici su imali priliku razgovarati o teoriji prodaje, pristupima klijentima, pokazivati primjere iz prakse i vježbati uz role-playeve.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.