Održan humanitarni Streamatron by JGL

Gejming zajednica udružila se na 24-satnom dobrotvornom gejming streamu zvanom "Streamatron powered by JGL” kako bi sve svoje članove, igrače videoigara i pratitelje pozvala da se donacijama uključe u akciju prikupljanja sredstava za Kolibriće

Humanitarni Streamatron u organizaciji start upa Good Game Global počeo je u utorak, 15. lipnja, i mogao se pratiti preko YouTube i Twitch kanala. Svakih sat vremena izmjenjivali su se različiti igrači, a tijekom humanitarnog streama poznati su influenceri i jutjuberi igrali igre i pozivali ljude da doniraju sredstva za udrugu roditelja vitalno ugrožene djece.

Tijekom cijelog eventa igrači su koristili Vizol S kapi, idealne kod dugotrajnog rada na računalu. Bez konzervansa, s ekonomičnim aplikatorom i jednostavne za primjenu, Vizol S kapi trenutno smanjuju simptome suhoće i iritacije oka.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.