Oftalmolozi Saudijske Arabije u posjetu JGL-u

U okviru strateškog smjera internacionalizacije i daljnjeg širenja poslovanja na globalnim tržištima, u JGL-u smo ugostili grupu oftalmologa iz Kraljevine Saudijske Arabije. Posjeta je uključila obilazak sterilnih proizvodnih pogona unutar JGL Pharma Valley kompleksa na Svilnom, te znanstveno-stručnu edukaciju na temu bolesti suhog oka.

 „Bliski istok i tržišta regije Jugoistočna Azija već su dugi niz godina među ključnim područjima širenja B2B poslovanja JGL-a. Procijenili smo da su to tržišta s iznimnim potencijalom prodaje za dio našeg portfelja u strateškim terapijskim grupama oftalmologije, nazalnih sprejeva i dermatologije“, riječi su Dunje Siuc Valković, direktorice globalnog razvoja poslovanja u JGL-u koja dodaje da je poslovanje kompanije na tržištu Saudijske Arabije započelo 2017. godine uspješnom registracijom Vizol S linije proizvoda.

 „S partnerom za distribuciju ostvarili smo kvalitetne odnose i stvorili pretpostavke za daljnje širenje suradnje. Usprkos COVID-19 pandemiji, lansiranje je realizirano u posljednjem kvartalu 2020., te smo do sada ostvarili prodaju od 450.000 pakiranja s jakim trendom rasta. Naime, zbog  klimatske specifičnosti regije, prevalencija bolesti suhog oka u tamošnjoj je populaciji izrazito visoka, preko 30 posto. Stoga su naše Vizol S kapi, kao inovativna i tehnološki napredna terapija, dobro prihvaćene od strane liječnika propisivača o čemu svjedoči i posjeta grupe specijalista oftalmologa. U Rijeci smo ugostili njih 15 koji, nakon posjeta našem proizvodnom kompleksu, nisu krili oduševljenje visoko sofisticiranom tehnologijom u JGL pogonima, kao i inovativnim rješenjima koje kontinuirano razvijamo u dijelu terapije za oko i nos“, zaključila je Siuc Valković.

JGL nastavlja s jačanjem portfelja na ovom potentnom tržištu, pa je tako uz prisutan Vizol S, u tijeku lansiranje Aqua Maris Classic, Strong i Baby sprejeva za nos.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.