Osječki srednjoškolci posjetili JGL

Uz odrađivanje prakse i pisanje maturalnih, odnosno diplomskih, radova uz mentorstvo naših zaposlenika, najčešći oblik suradnje JGL-a sa školama i fakultetima su posjete. Jedna takva organizirana je 21. listopada kada nas je na Svilnu posjetila grupa od 36 učenika iz 4. razreda Srednje medicinske škole, smjer farmaceutski tehničari, iz Osijeka.

Grupu je dovela profesorica, a ujedno i voditeljica bolničke ljekarne KBC-a Osijek, mr. Aurora Amidžić. U JGL-u učenicima se obratio Jasmin Huljaj, izvršni direktor operativnih poslova, te ih kratko usmeno proveo kroz povijest, sadašnjost i budućnost tvrtke. Zatim je održana posjeta proizvodnim pogonima uz stručno, ali zabavno te interaktivno, vodstvo voditelja Vlade Maleše i Tatjane Rajković.

Grupa je bila oduševljena onim što je vidjela i čula, a neki su učenici odmah izrazili želju biti novi djelatnici JGL-a. Profesorica Amidžić se u ime škole zahvalila JGL-u na gostoprimstvu i prenesenom znanju koje će srednjoškolcima svakako pomoći u nastavku školovanja, savladavanju mature, ali i budućoj profesionalnoj karijeri.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.