Pantexol linija obogaćena Pantexol Plus kremom

Zdrava koža ne samo da je lijepa nego i pravilno obavlja svoju funkciju. Funkcije oštećene kože su, pak, poremećene, uz vidljive neestetske ili čak bolne promjene. Pantexol linija proizvoda namijenjena je njezi, zaštiti i obnavljanju suhe, osjetljive i oštećene kože, a nalazi se u obliku losiona, masti i kreme, a od sada i Pantexol Plus kreme.

Pantexol Plus krema (25 g) djeluje kao antiseptik i sadrži 5% dekspantenola i klorheksidin diglukonat koji djeluje na većinu gram-pozitivnih bakterija te pomaže u sprječavanju površinskih infekcija na koži. Koristi se u njezi različitih površinskih rana i povreda kojima prijeti razvoj infekcije kao što su ogrebotine, manje opekline, puknuća i oštećenja kože te nakon manjih operativnih zahvata.

Jednostavna je i praktična za korištenje, ne lijepi i ne peče. Pantexol Plus krema nanosi se u tankom sloju na prethodno očišćenu kožu 1 - 2 puta dnevno.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.