Partnerska suradnja s Pontus Pharmom

Tim Pontus Pharme preuzet će promociju za četiri JGL-ova visokokvalitetna dermatološka receptna lijeka. Za najnoviji lijek, kombinaciju klindamicina i benzoilperoksida, potpisan je ugovor o ekskluzivnoj distribuciji i promociji. Suradnja je dogovorena za tržišta Hrvatske, Slovenije, Srbije i BIH te predstavlja dodatan korak prema učvršćivanju suradnje s dermatolozima, farmaceutima i zdravstvenim ustanovama diljem regije kako bi ovi kvalitetni proizvodi koji čine temelj liječenja bili što dostupniji svima onima kojima su potrebni. 

U okviru novougovorenog partnerstva, slušatelji i predavači stručnog skupa „Mogućnosti lokalnog liječenja i njege kože“ u Opatiji posjetili su proizvodne pogone JGL-a. Posjetitelje je uoči obilaska pozdravila Alenka Jajac Knez, direktorica Tržišnih operacija JGL-a, dok je stručni vodič kroz proizvodne i skladišne prostore JGL Phama Valley kompleksa bio Vladimir Maleš, specijalist proizvodnih operacija. Realizaciju posjeta vodili su Darko Pejnović, JGL-ov direktor tržišta Hrvatska i regije JIE te Igor Haralović, osnivač i predsjednik uprave Pontus Pharme.

„JGL je lider u terapijskom segmentu akni na tržištima Ukrajine, Kazahstana, Bjelorusije i Rusije Rusiji. Posebno želim istaknuti naš novi proizvod u portfelju, klindamicin 10 mg/g + benzoilperoksid 50 mg/g gel, koji je rezultat našeg vlastitog razvoja te koji će uskoro biti lansiran na tržištu Hrvatske pod brendom Aknet Duo upravo kroz suradnju s Pontus Pharmom“, naglasila je Alenka Jajac Knez te dodala kako smo s ovim proizvodom već prisutni na visokoreguliranim zapadnim tržištima poput Velike Britanije, Austrije, Njemačke, Italije i Španjolske.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.