Povijest ljekarništva u projektu „Sveučilište za treću dob”

U sklopu višegodišnje i sve čvršće suradnje između Sveučilišta u Rijeci i JGL-a kao njegove nastavne baze, proteklog je mjeseca JGL Muzej farmacije posjetilo dvadesetak polaznika Sveučilišta za treću dob.

U organizaciji Danijele Štanfel i predavača Marina Pintura gosti su na čelu s voditeljicom Kristinom Tolić poslušali predavanje „Povijest ljekarništva” te su imali priliku u specijaliziranom muzeju detaljno se upoznati s hrvatskom i svjetskom poviješću farmacije.

Inače, projekt Sveučilište za treću dob nastao je u suradnji s Gradom Rijekom s glavnim ciljem podizanja razine individualne i društvene svijesti za građane iznad 55 godina, njihove opće motivacije i mentalnoga zdravlja te poboljšanja socijalne inkluzije i kvalitete života.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.