Predstavljanje Lactogyna medijima

U zagrebačkom klubu Škola, medijima je predstavljen Lactogyn, novi probiokulturni koncept u svijetu.

Lactogyn, prvi znanstveno dokazani oralni probiotik za zaštitu zdravlja vaginalne flore, rezultat je više od 20 godina istraživanja kanadskih znanstvenika, dr. sc. Gregora Reida i dr. sc. Andrew Brucea.

Sadrži dva patentirana probiokulturna soja (tzv. dobre bakterije), Lactobacillus rhamnosus GR-1 i Lactobacillus reuteri RC-14, koji pomažu obnovu ženine vaginalne mikroflore i stoga na prirodan način štite ženu od razvoja upala.

Ubrzani ritam života, stres, oslabljeni imunitet i česte promjene partnera, utječu na ravnotežu vaginalne mikroflore. Poznato je također da mnoge žene nakon uzimanja antibiotika osjete probleme u intimnom području.

"Čovjek s bakterijama živi u simbiozi i ne može preživjeti bez njih" - istaknuo je prof. dr. sc. Vladimir Mrša, dekan Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta u kratkom izlaganju o biotehnologiji i probiokulturama.

Na samu učestalost problema urogenitalnih infekcija i kliničku opravdanost primjene Lactogyna osvrnuo se Goran Vujić, dr. med., specijalist ginekologije i porodništva.

"Lactogyn je jedno od rijetkih pomoćnih ljekovitih sredstava, poglavito među probiokulturama, koji je proizveden kroz procese  najmodernije tehnologije, istinskim dugogodišnjim znanstvenim pristupom implementiranim i dokazanim u kliničkoj medicini" - zaključio je dr. Vujić u svojem izlaganju.

Jednostavnost primjene, neškodljivost i sigurnost Lactogyna osiguravaju ženama preuzimanje kontrole nad svojim intimnim zdravljem.

Više informacija na www.lactogyn.com

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.