Predstavnici Grupacije Svjetske banke posjetili JGL

Kao priprema za buduću strategiju suradnje Republike Hrvatske i Grupacije Svjetske banke provodi se niz konzultacija s različitim dionicima. U sklopu tih konzultacija predstavnici ureda Svjetske banke u Hrvatskoj izrazili su želju posjetiti JGL, a susret je realiziran 7. studenoga 2023. godine.

Delegacija na čelu s direktorom Svjetske banke za Hrvatsku i Sloveniju Jehanom Arulpragasamom JGL Pharma Valley kompleks posjetila je s ciljem da detaljnije upozna kompaniju koja je primjer uspješnog poslovanja u Hrvatskoj.

Domaćini sastanka bili su zamjenik predsjednika Upravnog odbora Dino Ćoza Saršon i članica Upravnog odbora Eva Usmiani Capobianco te glavni izvršni direktor Mislav Vučić i direktor korporativnih financija Anton Barbir.

Susret je bio prilika za detaljnije upoznavanje s poviješću, poslovnim rezultatima i strategijom JGL-a, ali i za razgovor o širim temama vezanim uz gospodarstvo. Bilo je riječi o izazovima s kojima se suočavaju predstavnici privatnog sektora, izvoznici, poslodavci u potrazi za kvalitetnom radnom snagom te kompanije koje svoje poslovanje temelje na društveno odgovornom i održivom poslovanju.

Nakon sastanka predstavnici Svjetske banke razgledali su proizvodnju JGL-a, nove laboratorije istraživanja i razvoja i kvalitete te postav JGL Muzeja farmacije u objektu G15, a iz JGL-a su otišli puni pozitivnih dojmova i oduševljeni viđenim i pričom u našem uspjehu.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.