Prema rezultatima Effie Indexa JGL najučinkovitiji oglašivač u Hrvatskoj u 2023. godini

Između 4750 finalista i pobjedničkih prijava s globalnih, regionalnih i nacionalnih natjecanja Effie Awards, hrvatska kampanja „Šta to stavljaš u nos?“ izdvojena je među najboljima.

Prema rezultatima Effie Indexa iz 2024., koji vrednuje učinkovitost temeljenu na rezultatima nacionalnih natjecanja Effie, a čije su nagrade u Hrvatskoj dodijeljene prošle godine na Danima komunikacija u Rovinju, titulom najučinkovitijeg brenda u Hrvatskoj 2023. i to među svim kategorijama proglašen je Meralys, a najučinkovitijeg oglašivača kompanija JGL. Također, agencija Utorak koja potpisuje kreativu za kampanju „Šta to stavljaš u nos?“ proglašena je najučinkovitijom agencijom.

Effie Index rangira najučinkovitije kompanije prema rezultatima više od 50 nacionalnih natjecanja Effie Awards koje se prostiru na 125 tržišta diljem svijeta. Ove je godine bilo više od 4750 finalista i pobjedničkih prijava s globalnih, regionalnih i nacionalnih natjecanja Effie Awards koja su se održala između 1. siječnja i 31. prosinca 2023. Oglašivači i agencije u svijetu prepoznaju nagradu Effie kao vodeću nagradu u industriji koja potiče i pridonosi uspjehu brendova. Od 1968. godine osvajanje Effieja etabliralo se kao simbol globalnog uspjeha.

Ovom iznimnom uspjehu vrijedi dodati i rezultate nedavnog istraživanja Brand Health Tracking za Meralys u Hrvatskoj koji pokazuju jasnu poveznicu s brendom, utjecaj na kupnju među kupcima i potrošačima, kao i među onima koji to nisu.

Prema Effie Indexu, Meralys je najčinkovitiji brend globalno u kategoriji Pharmaceuticals:

 

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.