Priznanje JGL-u za izvrsnost u izazovima

S ciljem procjene dobrih praksi u razdoblju izazova uzrokovanima krizom uslijed koronavirusa, njihove usporedbe s najboljim svjetskim praksama te promicanja i dijeljenja s drugim organizacijama na tržištu, u JGL-u smo, kao aktualni nositelj certifikata Poslodavac Partner, sudjelovali u projektu "Izvrsnost u izazovima" partnera Selectio d.o.o. Kroz projekt se prepoznaju organizacije koje su razvile kvalitetne prakse menadžmenta u nepredvidljivim okolnostima kako bi osigurale dobrobit svojih zaposlenika.

Cilj projekta jest nagraditi poslodavce koji su tijekom izazovnih vremena koristili najbolje svjetske prakse te demonstrirali aktivnosti i inicijative pokrenute u kriznom razdoblju pandemije bolesti COVID-19.

Veseli nas izvijestiti kako smo prema metodologiji procjene pohvaljeni po svim zadanim područjima:

  • agilno upravljanje ljudskim resursima,
  • strateško planiranje i organizacija rada,
  • krizna komunikacija,
  • fizičko zdravlje i sigurnost zaposlenika,
  • osnaživanje i dobrobit zaposlenika,
  • vodstvo u vrijeme krize te
  • tehnološka i digitalna spremnost.

U JGL-ovim praksama posebno je istaknut dio "Zdravlje i sigurnost" unutar kojega je zaposlenicima pravovremeno omogućen rad od kuće uz potrebnu opremu za rad i digitalne alate, a rad na proizvodnoj lokaciji proveden je uz sve potrebne zaštitne mjere i opremu. U sklopu dijela "Komunikacije" pohvaljena je transparentna i pravovremena komunikacija Kriznog stožera JGL-a s fokusom na povjerenje, sigurnost i solidarnost. Također, u dijelovima "Prednosti / Dobrobiti i osnaživanja" posebno je naglašeno kako se plaće i beneficije zaposlenika nisu smanjivale, dapače, nastavljeno je s nagrađivanjem i isplatama bonusa, uvođenjem pristupa pogodnostima "Cafeteria”, edukacijama i ostalim kvalitetnim praksama.

"U JGL-u ste, kroz aktivnosti i demonstriranu solidarnost prema zaposlenicima i široj zajednici, pokazali da istinski živite svoju vršnu strategiju upravljanja ljudskim resursima, što je rezultiralo i izrazitim povećanjem angažiranosti zaposlenika za vrijeme krize. Izvrsnost u izazovima, uz status Poslodavca Partnera, potvrđuje da su aktivnosti JGL-a i u vrijeme krize bile usklađene s definiranim vrijednostima, misijom i vizijom", izvijestili su nakon evaluacije iz tvrtke Selectio.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.