Rhinorelief za ublažavanje simptoma prehlade i gripe

JGL-ov portfelj bezreceptnih preparata prošlog je tjedna obogaćen novim proizvodom - Rhinoreliefom, učinkovitom kombinacijom ibuprofena od 200 mg i pseudoefedrinklorida od 30 mg, i to u pakiranju od 20 tableta.

Rhinorelief tablete ublažavaju simptome prehlade i gripe praćene začepljenim nosom. Proizvod djeluje tako da ublažava bolove u mišićima i zglobovima, zatim glavobolju i grlobolju, smanjuje povišenu tjelesnu temperaturu i otklanja začepljenost nosa i sinusa.

Rhinorelief je lijek dostupan u ljekarnama bez recepta. Za djecu stariju od 12 godina i odrasle preporučena je doza je jedna do dvije tablete, najviše tri puta dnevno. Preporučeni razmak između doza jest najmanje četiri sata.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.