Širenje Aqua Marisa u regiji ASEAN

Kroz business-to-business (B2B) poslovanje u ASEAN regiji JGL-ov brend Aqua Maris prodaje se na tržištima Tajlanda, Indonezije, Malezije, Filipina, Kambodže i Laosa.

Kroz business-to-business (B2B) poslovanje u ASEAN regiji JGL-ov brend Aqua Maris prodaje se na tržištima Tajlanda, Indonezije, Malezije, Filipina, Kambodže i Laosa.

Pritom, na tržištu Tajlanda brend drži drugu poziciju s 26 % tržišnog udjela, slijedi Indonezija, gdje je treći igrač s 13 % tržišnog udjela, te Malezija sa šest posto tržišnog udjela, gdje Aqua Maris ima četvrtu poziciju na tržištu.

Upravo je za tržište Malezije tijekom ožujka ishodovano registracijsko rješenje za novi Aqua Maris Protecto, sprej za nos s ektoinom, čime se uz Aqua Maris Classic, Strong i Baby dodatno jača pozicija ključnog brenda kompanije na ovim dalekim tržištima.

Povezani proizvodi

Aqua Maris

Linija naših proizvoda bez mikroplastike namijenjena je specifičnim potrebama dojenčadi, djece i odraslih te donosi olakšanje kod problema s disanjem, osnažuje tjelesnu obranu protiv prehlada i gripe i pomaže u reguliranju problema sa sinusima, alergijama i rinitisom.

Saznaj više

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.