Sjajan odaziv zaposlenika JGL-a na „Office fit“

Došavši u JGL s ciljem demonstracije vježbi opuštanja i istezanja na poslu, Valentić je na dvije lokacije, u prostorima Kontrole kvalitete i uredskom dijelu objekta JGL-a na Svilnom zainteresiranima pokazao timske vježbe koje doprinose poboljšavanju koncentracije na poslu, kao i općeg stanja.

Veliki interes i motivacija zaposlenika doprinijeli su sjajnoj atmosferi u kojoj se prilagođeni grupni fitness program pretvorio u mini-proces team buildinga i uspostavljanja većeg osjećaja za suradnju s kolegama, ali i međusobnog povjerenja.

Premijera događaja "Office fit" dobila je sjajne povratne informacije od JGL-ova tima, baš kao što se i Mariu Valentiću izrazito svidjelo premijerno vježbanje u bijelim kutama!

Podrška JGL-a javnozdravstvenoj akciji "Uz Pablo budi fit" uključila je promociju brendova Aqua Maris, Vizol S, Magnezij TOP DIREKT i Prolife VIS prema krajnjim potrošačima i zaposlenicima. Osobiti interes korisnika, posebice onih kojima je vježbanje sastavni dio rutine, bio je usmjeren na magnezij, ključni mineral za funkcioniranje našeg organizma, i proizvoda Prolife VIS koji s vitaminima B skupine i koenzimom Q10 predstavlja pravi energetski booster.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.