Sudionici Ljetne škole Ekonomskog fakulteta u Rijeci oduševljeni JGL-om

Baš kao i prethodnih godina, JGL je i ove godine ugostio polaznike sedmog izdanja Ljetne škole "Međunarodno okruženje i europske integracije" koju je organizirao Ekonomski fakultet u Rijeci. Cilj je iste upoznati studente ekonomskih, pravnih i ostalih studija s osnovama procesa europskog integriranja, s osvrtom na Hrvatsku i zemlje jugoistočne Europe, te im predočiti prednosti i izazove procesa gospodarskog integriranja na području svakodnevnog života.

Sudionici Ljetne škole, 29 studenata iz pet zemalja svijeta, imali su priliku posjetiti našu lokaciju na Svilnu gdje smo ih ukratko prezentirali temelje naše postojanja, procese kontinuiranog rasta i razvoja te im, pogledom kroz prizmu sadašnjosti, ukazati na svijetlu budućnost JGL-a.

Prilikom obilaska proizvodnog pogona našim smo posjetiteljima prezentirali visokosofisticiranu tehnologiju i upoznali ih sa stručnjacima koji njome upravljaju. JGL-ova proizvodnja, koja je na najvišoj tehnološkoj razini, kao i međunarodna orijentiranost prema globalnim tržištima ostavile su najveći utisak na studente, a JGL je imao priliku još jednom pokazati zašto se ponosno može ubrojiti među najuspješnija hrvatska poduzeća današnjice. Drago nam je što smo bili dijelom ovog lijepog međunarodnog projekta i veselimo se multinacionalnoj skupini studenata koju ćemo ugostiti i sljedeće godine.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.