Suradnja s Toyotom za postizanje manjeg ugljičnog otiska

U želji da u svakom aspektu svog djelovanja minimizira utjecaj na okoliš, JGL je u suradnji Toyotinim ovlaštenim partnerima Toyota centar Zagreb i Autonippon iz Rijeke obnovio svoj vozni park. Riječ je o modelima Yaris 1.5 HSD Luna, Corolla Tournig Sports 1.8 HSD Luna i Corolla Hatchback 1.8 HSD Luna, čime su zamijenjeni dosadašnji modeli Toyota Auris iz 2015. godine.

Novi Toyotini automobili četvrte su generacije hibrida, što znači da voze u potpuno električnom načinu rada više od 50 posto vremena. Toyota hibride nije potrebno puniti vanjskim izvorom električne energije, odnosno priključivati u struju. Baterija se puni sama tijekom vožnje i prilikom kočenja, a napredna hibridna tehnologija vozilu daje tih i pouzdan pogon, uz uštedu goriva u prosjeku 30 posto. Sva vozila opremljena su naprednim Toyota Safety Sense sustavom aktivne i pasivne sigurnosti, čime se stvorila još sigurnija vozačka okolina.

U odnosu na prošlu generaciju nova Toyotina vozila imaju i nižu emisiju CO2, dušikovih oksida i ostalih ispušnih plinova, čime će JGL kroz eksploataciju vozila dodatno smanjiti utjecaj na okoliš. Upravo je ova ekološka i održiva komponenta bila glavni razlog povezivanja JGL-a s Toyotom.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.