Tvrtka uspješno predstavljena na farmaceutskom sajmu CPhI

I ove je godine JGL bio prisutan na najvećem svjetskom godišnjem farmaceutskom sajmu CPhI Worldwide koji je održan u Madridu od 13. do 15. listopada 2015.

CPHi Worldwide jedinstveni je događaj u farmaceutskoj industriji na kojemu se i ovoga puta okupilo više od 36.000 posjetitelja iz 140 zemalja. Na sajmu se predstavilo i 2.200 izlagača koji su predstavili nove proizvode, tehnologije i trendove, kao i nova dostignuća iz područja API-a, gotovih formulacija i ambalaže.

Tim JGL-a ostvario je brojne poslovne kontakte kako s postojećim tako i s potencijalnim novim partnerima. Glavne aktivnosti bile su traženje novih poslovnih prilika na području out-licenciranja, ugovorne proizvodnje i in-licenciranja te uspostavljanje što boljih odnosa s postojećim dobavljačima.

Uz brojne seminare, konferencije i radionice koje se održavaju radi unapređenja procesa u industriji, sajam je idealna prilika za širenje kontakata, za upoznavanje s potencijalnim poslovnim partnerima, kako dobavljačima tako i kupcima, te je izvrsno mjesto za postizanje novih poslovnih veza i partnerstva.

Sa sajma se vraćamo bogatiji za nova poznanstva, učvršćenih veza s dobavljačima te s mnogo potencijalnih poslovnih projekata.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.