U JGL-u nagrađeni najbolji studenti farmacije i medicinske biokemije

Proglašenjem pobjednika i dodjelom vrijednih novčanih nagrada završilo je ovogodišnje "Natjecanje u konzultacijskim vještinama" koje je Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske (CPSA) od 2. do 4. ožujka 2018. organizirala u prostorima JGL-ova modernog, razvojno-proizvodno-skladišnog kompleksa Pharma Valley u riječkom Svilnom.

Pobjednički tim koji čine Iva Šimović, Dora Tešić i Zvonimir Mlinarić bio je najbolji u svladavanju izazova s kojima se ljekarnici susreću pri liječenju palijativnih bolesnika, a zajedno s kolegama u JGL-u za finale natjecanja pripremali su se kroz niz tematskih radionica iz farmakologije, farmakoterapije i konzultacijskih vještina.

"Pravo je veselje vidjeti ovako talentirane i uspješne mlade ljude koji će se u svojim budućim karijerama posvetiti unapređenju sveobuhvatne zdravstvene skrbi. Nadamo se da ćemo vam prenijeti vrijedna znanja, a mnoga i sami usvojiti", kazala je Marina Pulišić, članica Upravnog odbora tvrtke prilikom otvorenja natjecanja.

"Ove godine natjecateljima je, osim samog natjecanja, ponuđeno i nešto više: obilazak novog kompleksa Pharma Valley, što predstavlja izvrsnu priliku za upoznavanje s mogućnostima odrađivanja praksi, stipendiranja, ali i zaposlenja u JGL-u", izjavila je koordinatorica projekta Dora Belec te dodala kako je domaćinstvom JGL-a začet proces decentralizacije i premještanja CPSA-inih projekata van Zagreba.

JGL već godinama aktivno pomaže rad određenih sastavnica Sveučilišta i studentskih organizacija te podržava edukativne projekte s posebnim naglaskom na one koji su povezani s mladim i socijalno ugroženim skupinama. Značajna pažnja pritom se posvećuje projektima koji povezuju studente s poslovnom zajednicom i pripremaju ih za buduće poduzetničke izazove.

Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske jedina u Hrvatskoj okuplja studente ovih profila i predstavlja ih na međunarodnim skupovima, a svojim brojnim projektima pomaže profesionalni i osobni razvoj studenata te doprinosi razvoju farmaceutske i biokemijske struke.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.