U JGL-u proslavljeno lansiranje Magnolicomba HCT

U ponedjeljak, 21. listopada 2019., u JGL-u smo na nekoliko riječkih i zagrebačkoj lokaciji prigodno proslavili lansiranje Magnolicomb HCT 5mg/160mg/12,5mg, 5mg/160mg/25mg i 10mg/160mg/12,5mg filmom obloženih tableta kao prve i jedine generičke paralele, na prvi dan isteka perioda zaštite!

Na središnjem okupljanju u Pharma Valley kompleksu, zaposlenicima se obratio Mislav Vučić, glavni izvršni direktor kompanije, naglašavajući kako se radi o velikom uspjehu JGL timova na kojemu svima iskreno čestita. Zajedničku proslavu obilježili su prigodni Magnolicomb vizuali na slatkim delicijama i balonima, a posebno mjesto u proslavi dobili su i profinjeni cvjetovi magnolija po kojima je lijek dobio ime, a koji rijetko koga ostavljaju ravnodušnim.

Spomenimo i kako je Magnolicomb HCT odobren u europskoj decentraliziranoj proceduri kao prvi JGL-ov lijek na recept u Hrvatskoj odobren na taj način, pa razloga za slavlje nije nedostajalo.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.