Uronimo u JGL-ov dječji morski svijet

Jeste li spremni uroniti u novi JGL-ov online morski svijet? Ako i niste, sigurni smo da će istog časa spremni biti svi vaši klinci i klinceze, unuci, mlađa braća i sestre, mali rođaci, prijatelji, ... Jer, nova dječja internetska stranica na adresi www.morskisvijet.hr idealno je mjesto za svu djecu koja vole more.

Istražujući novu, interaktivnu, stranicu www.morskisvijet.hr mališani, ali i njihovi roditelji, pronaći će pregršt poznatih i nepoznatih informacija o moru, vodi, životu u moru i oko njega, ekologiji i očuvanju vode. Ovdje će, primjerice, moći preuzeti brojne pozadine (wallpaper), bojanke i slikovnice s temom mora, igrati igrice "Spasi zemlju" ili "Memory", pogledati zanimljive filmove o moru i slušati najljepše morske zvukove.

S obzirom na to da će se sadržaj stranice redovito nadopunjavati, plovidbi po ovoj edukativnoj i zabavnoj stranici, unatoč tome što je tek pokrenuta, ne nazire se kraj. Veselimo se zajedničkom istraživanju, učenju i zabavi u Morskom svijetu, i to u društvu zaštitnog lica stranice - naše simpatične Kapljice Aqua Maris koja ima čarobne moći, čisti male dječje nosiće i uči ih kako zdravo i lijepo disati!

Dižite sidra, krećemo!

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.