Usmiani: Počašćeni smo Zlatnom kunom za poslovanje u izazovnoj 2020. godini

JGL je dobitnik plakete Zlatna kuna Hrvatske gospodarske komore (HGK) Županijske komore Rijeka za najbolje veliko trgovačko društvo iz Primorsko-goranske županije za 2020. godinu. Plakete su svečano dodijeljene u HGK-u Rijeka, gdje je ispred JGL-a nagradu preuzeo Ivo Usmiani, predsjednik Upravnog odbora kompanije. 

"Pandemija koronavirusa utjecala je na sve. Natjerala nas je na preispitivanje planova, modela i strategija. To je razlog više da se osjećamo počašćeni da smo u 2020. dobili nagrade. Pokazali smo snalažljivost, spremnost, agilnost i žilavost, i iskrene čestitke svim dobitnicima, nominiranima, kao i onima koji su uspjeli opstati na tržištu", kazao je Usmiani. 

U kategoriji srednjih trgovačkih društava priznanje je dodijeljeno tvrtki Metis d.d. Kukuljanovo, dok je u kategoriji malih trgovačkih društava nagrađen ETS d.o.o. Čavle. HGK Županijska komora Rijeka posthumno je dodijelila plaketu Zlatna kuna za životno djelo pok. Nikoli Turčiću-Mikiću.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.