Vizol S Allergy - idealno rješenje u sprječavanju simptoma alergije oka

Vizol S Allergy kapi za oči s Ectoinom novost su unutar JGL-ova portfelja bezreceptnih lijekova i brenda Vizol S. Djeluju preventivno kod izloženosti različitim alergenima, ali i ublažavaju postojeće simptome alergijskog konjuktivitisa. Simptomi poput svrbeža, crvenila ili pretjeranog suzenja oka mogu se učinkovito ublažiti. Kapi za oko Vizol S Allergy štite od štetnog djelovanja alergena i pomažu u procesu obnavljanja nadražene i osjetljive sluznice oka.

Osnovne prednosti Vizol S Allergy kapi su:

  • štite od štetnog djelovanja alergena i pomažu u procesu obnavljanja nadražene i osjetljive sluznice oka,
  • pogodne su za osobe koje nose kontaktne leće, djecu i osobe koje imaju osjetljive oči,
  • bez konzervansa su, sigurne za primjenu do 6 tjedana nakon otvaranja,
  • do 340 sterilnih kapi nalazi se u praktičnoj bočici,
  • proizvod je ekonomičan i jednostavan za primjenu.

Proizvod u 1 ml otopine sadržava 20 mg Ectoina, a ostali sastojci su hidroksietil celuloza, natrijev klorid, voda, citratni pufer. Dolazi u pakovanju od 10 ml otopine u bočici s aplikatorom.

Tehnologija aplikatora bočice sadrži filtar koji proizvod čini sigurnim za primjenu jer sprečava onečišćenje otopine i nakon otvaranja.

Više o proizvodima brenda Vizol S pročitajte na www.vizols.com, a prije upotrebe proizvoda pročitajte priloženu uputu.

Povezani proizvodi

Vizol S Allergy kapi za oči

Vizol S Allergy kapi za oči

Uz dodatak ektoina djeluju preventivno kod izloženosti različitim alergenima, ali i ublažavaju postojeće simptome. Štite od štetnog djelovanja alergena i pomažu u procesu obnavljanja nadražene i osjetljive sluznice oka. Proizvod je pogodan za osobe koje nose kontaktne leće, djecu i za osobe koje imaju osjetljive oči. Bez konzervansa je i siguran za primjenu do šest tjedana nakon otvaranja.

Saznaj više

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.