Vizol S INTENSIVE - superheroj među kapima za oči!

Procjenjuje se da u svijetu 100 milijuna ljudi pati od simptoma suhog oka. Umjetne suze su terapija prvog izbora kod simptoma suhog oka. Umjetne suze s natrijevim hijaluronatom prepoznate su zbog dugotrajnosti filma koji stvaraju na površini oka kao i zbog regeneracije epitelnih stanica površine oka.

Prateći novitete, JGL brend Vizol S obogaćen je novim proizvodom iz vlastitog razvoja - Vizol S INTENSIVE, umjetnim suzama koje kombiniraju hijaluronsku kiselinu (0,15 %) i dekspantenol (2 %). Vizol S INTENSIVE je bez konzervansa i osigurava dvostruki učinak ovlaživanja i regeneracije.

Namijenjen je blagim do umjerenim smetnjama suhog oka i regeneraciji površine okauslijed mehaničkih iritacija površine oka uzrokovanih nošenjem leća, operativnim ili dijagnostičkim tretmanima, lijekovima te vanjskim faktorima (vjetar, sunce, klorirana voda...), kao i dugotrajnim radom na računalu.

Pakiranje od 10 ml sadrži čak 450 kapi koje ostaju sterilne do 6 mjeseci nakon otvaranja. Vizol S INTENSIVE je dostupan po VPC 42,56 kn.

Vizol S INTENSIVE, superheroj među kapima za oči!

 

 

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.