Vizol S u novom online ruhu

Raduje nas što je u veljači svjetlo dana ugledala nova web-stranica našeg branda Vizol S, i to dvojezična, na hrvatskom i engleskom. Moderniji izgled stranice, koja je prilagodljiva za sve platforme, za sada donosi informacije o trima našim proizvodima tog branda - Vizolu S 0,4 %, Vizolu S 0,21 % i Vizolu S Intensive.

Stranica je pokrenuta s ciljem pružanja korisnih informacija širokom krugu potrošača te donosi i korisne informacije o problematici suhoga oka.

Posebnost stranice jest i dijagnostički test koji omogućuje potrošaču da kroz odgovore na precizno postavljena pitanja definira svoju terapiju. Također, kroz sedamnaest najčešćih pitanja i odgovora korisnici mogu lako saznati sve što ih zanima, a za dodatna pitanja tu je uvijek i Savjetovalište JGL-a.

Samo jednim klikom na www.vizols.com saznat ćete o čemu pišemo.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.