Vodeći hrvatski poduzetnici podijelili iskustva poslovanja s Indijom

Prva konferencija pod nazivom „Kako poslovati s Indijom“ u organizaciji Indijsko-hrvatskog poslovnog kluba održana je danas u zagrebačkom hotelu Westin. Događaj se bavio temama suradnje Hrvatske i Indije, poslovanjem između dvije države te aktualnim problemom nedostatka radne snage, te okupio širu poslovnu zajednicu iz različitih sektora. U okviru panel rasprave „Iskustva poslovanja s Indijom“ sudjelovao je Mislav Vučić, izvršni direktor JGL-a, uz predstavnike Infobipa, GDi-ja i Altpro-a.

„JGL-ov strateški plan globalnog širenja svakako uključuje i razvoj indijskog tržišta, a prethodi mu detaljna procjena potencijala u okviru prodaje proizvoda iz naših ključnih terapijskih područja.  U ovom trenutku surađujemo s jednom indijskom farmaceutskom kompanijom na razvoju novog proizvoda koji bi se trebao prodavati u Europskoj i Euroazijskoj uniji“, kazao je Vučić podsjetivši prisutne i kako je JGL-ov proizvod Aqua Maris Talasoterapija, sustav za ispiranje nosa i sinusa, inspiriran upravo Ayurvedom, tradicionalnom indijskom medicinom te pravi primjer korištenja znanstveno dokazanih, prirodnih pristupa zdravlju.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.