Vrijedna donacija JGL-a Zavodu za hematologiju KBC-a Rijeka

Briga i posvećenost pacijentima oduvijek su u fokusu djelovanja JGL-a te se, kroz sve što radi, kompanija trudi biti pouzdan partner zajednice u kojoj posluje. Pri kraju izazovne godine u kojoj su napori bili usmjereni na održavanje stabilnog poslovanja, investiranje u zaposlenike, nove kapacitete i tehnologije, nove proizvode i tržišta, ali iznad svega na brigu o zdravlju i podršku u liječenju, .

„Ponosni smo što i na ovaj način možemo dati podršku i priznanje naporima onih s kojima svakodnevno radimo, liječnicima i ostalom osoblju KBC-a Rijeka, a s ciljem olakšavanja liječenja pacijenata. Vjerujem da će ova donacija barem malim dijelom doprinijeti pružanju još kvalitetnije zdravstvene skrbi našim sugrađanima i drugim pacijentima“, kazao je na svečanosti primopredaje donacije vrijedne 70 tisuća kuna Ivo Usmiani, predsjednik Upravnog odbora JGL-a.

Ultrazvuk u hematologiji ima široku upotrebu - ustanovljavanje veličine limfnih čvorova i njihovo praćenje tijekom terapije, ultrazvučno vođenje punkcije limfnih čvorova ili drugih tumorskih tvorbi, ultrazvučno vođenje evakuacije pleuralnog izljeva ili ascitesa, ustanovljavanje tromboza perifernih vena, postavljanje intravaskularnih katetera...

„Donacija ovog ultrazvučnog aparata koji će stalno biti na našem Zavodu, znatno olakšava, a donekle i ubrzava izvođenje ultrazvučnog pregleda u nizu indikacija. Također, pregledi će od sada biti mogući na krevetu bolesnika, dakle provodit ćemo ih na ugodniji i sigurniji način za pacijente. Zahvaljujem cijenjenoj tvrtki iz našeg kraja, JGL-u, na ovoj vrijednoj i značajnoj podršci“, naglasio je Toni Valković, pročelnik Zavoda za hematologiju, uz kojeg su na svečanosti bili i Nikolina Đuran, zamjenica ravnatelja KBC-a Rijeka, Renata Dobrila-Dintinjana, pomoćnica ravnatelja za kvalitetu te Davor Štimac, predstojnik Klinike za internu medicinu KBC-a Rijeka.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.