Zaposlenici darovali krv u internoj akciji „JGL kapljica“

Četrdesetak zaposlenika pristupilo je prvoj ovogodišnjoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi „JGL kapljica“, koju u JGL-u već godinama organiziramo u partnerstvu s Gradskim društvom Crvenog križa Rijeka i Kliničkim zavodom za transfuzijsku medicinu KBC Rijeka.

„JGL se iznova pokazao kao svijetli primjer i tvrtka koja među svojim zaposlenicima potiče humanu praksu darivanja krvi. Osim što se na taj način jača naš doprinos naporima da osiguramo potrebne zalihe krvi onima kojima je to potrebno, korporativne akcije ovakvog tipa jačaju partnerstvo u lokalnoj zajednici i uvelike doprinose njezinom rastu i razvoju", naglasila je Željka Kinkela, voditeljica Odsjeka darivatelja krvi GDCK-a Rijeka.

„JGL kapljicu“ u kompaniji organiziramo tri puta godišnje te njome timski i ujedinjeno nastojimo podizati svijest o važnosti krvi i krvnih pripravaka u liječenju bolesnika. Zahvaljujemo i čestitamo svim darivateljima krvi na ovoj plemenitoj i humanoj aktivnosti.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.