Zaposlenici ponovno darivali krv

Tridesetak zaposlenika JGL-a i Adrialaba pristupilo je drugom izdanju interne akcije dobrovoljnog darivanja krvi "JGL kapljica", kojom se obilježio ovogodišnji Svjetski dan darivatelja krvi.

"JGL kapljica" ove se godine, osim u Rijeci, održala u Zagrebu, Splitu i Osijeku od 13. do 15. lipnja uz podršku Crvenog križa i Odjela za transfuzijsku medicinu, a prikupljeno je ukupno 940 doza krvi koju su darovali građani. Današnjim darivanjem krvi u prostorima JGL-a, tijekom koje su prikupljene 24 doze, uspješno je zaključena ovogodišnja akcija.

JGL ima ugrađene društveno odgovorne prakse u srž poslovanja te kontinuirano podržava i potiče aktivnosti koje pružaju veće vrijednosti za društvo. Interna je akcija organizirana u riječkom sjedištu tvrtke, novootvorenom kompleksu Pharma Valley.

"Izuzetno mi je drago što je JGL-ova akcija drugu godinu zaredom polučila uspjeh, posebice što nam se priključilo 11 novih darivatelja! JGL je primjer tvrtke koja se na odgovoran način uključuje u društvena zbivanja i aktivnosti koje vode u smjeru održivog razvoja. Tijekom protekle godine i druge su tvrtke uključile svoje djelatnike u korporativne akcije darivanja krvi pa mislim da je JGL svakako bio dobar primjer koji su slijedili i ostali. Darivatelji krvi temelj su zdravstvenog sustava i veseli me što akcije uspijevamo širiti, odnosno ljudima omogućiti da krv daruju i na radnom mjestu. Nadam se da "JGL kapljica" postaje tradicionalna i da će ova domaća farmaceutska tvrtka i dalje biti primjer drugima", kazao je Ivo Vidotto, predsjednik Savjeta dobrovoljnih darivatelja krvi Gradskog društva Crvenog križa Rijeka.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.