Završen registracijski proces za Aqua Maris portfelj u Kini

Početkom veljače u Kini je uspješno registriran proizvod Aqua Maris Strong. Time je okončan registracijski proces za cjelokupni Aqua Maris portfelj namijenjen kineskom tržištu te učinjen značajan korak prema finalizaciji JGL projekta „Put svile“.

Podsjetimo, „Put svile“ je započeo 2019. godine, a krajnji cilj projekta je lansiranje Aqua Maris linije proizvoda na tržište Kine. Aqua Maris Classic uspješno je registriran u srpnju 2022., a Aqua Maris Clean i Baby u studenome 2022. Registracija se odvijala u zahtjevnom okruženju, uz regulatorne i tržišne specifičnosti kao i pandemiju COVID-19.

JGL u suradnji s partnerom trenutno radi na realizaciji preduvjeta za prvu proizvodnju i isporuku, a usporedno s tim, u tijeku je priprema lansiranja Aqua Marisa na kinesko tržište, koje se očekuje u zadnjem kvartalu 2023. godine.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.