Zelene prakse JGL-a predstavljene na HUP-ovoj konferenciji

U Opatiji je u organizaciji riječkog ureda Hrvatske udruge poslodavaca održana konferencija "Nove tehnologije i inovativnost poduzetnika Istre i Kvarnera”.

Radi se o prvoj od četiri regionalne konferencije u sklopu EU projekta "Promocija poduzetništva”, čiji su nositelji Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, HUP, HGK i HOK. Na istoj konferenciji okupili su se poslodavci članovi HUP-a s područja Istarske i Primorsko-goranske županije te predstavnici lokalne i nacionalne vlasti, a raspravljalo se o gospodarskom razvoju, rastu inovativnosti i stvaranju proizvoda visoke dodane vrijednosti te investicijskom potencijalu ove regije.

Dobre prakse naše kompanije u dijelu ulaganja u održivi razvoj predstavio je Goran Šarčević, specijalist održavanja energetskih sustava. Temom "JGL zeleno gospodarstvo” sudionicima je približen sustavan i predan rad JGL-ovih zaposlenika na inovacijama u energetskom sektoru, projekt INTEGRA 2020, kao i aktualne inicijative koje doprinose poboljšanju kvalitete energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora. Osobito zapaženo i pohvaljeno bilo je zajedničko djelovanje zaposlenika JGL-a, kao i kreativna radna atmosfera uz koju se malim koracima rade velike stvari u energetskom segmentu.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.