„Zlatni ključ“ u kategoriji Najboljeg izvoznika u Rusiju

Na dodjeli priznanja "Zlatni ključ” najboljim hrvatskim izvoznicima u 2020. godini JGL je pobjednik u kategoriji "Najbolji izvoznik u Rusku federaciju". 

Izvoz je u strukturi prodaje JGL-a na kraju 2020. godine iznosio 85 posto, pri čemu je rusko tržište i dalje najveće tržište kompanije, s 39 posto udjela.

"Ponosni smo na još jedno važno priznanje u godini u kojoj slavimo 30 godina postojanja te optimistično nastavljamo ulagati u budućnost, u nove i inovativne prakse, u jačanje rasta konkurentnosti, kao i izvoznih potencijala kompanije. Čestitamo našim zaposlenicima te zahvaljujemo pacijentima, liječnicima, ljekarnicima i partnerima na povjerenju koje nam svakodnevno daju.", izjavio je Mislav Vučić, izvršni direktor JGL-a nakon preuzete nagrade.

Podsjetimo, JGL Grupa je, sukladno konsolidiranim financijskim rezultatima za 2020. godinu, premašila milijardu kuna ukupnih prihoda, ostvarivši time rekord u poslovanju i to u najtežoj godini za poslovanje diljem svijeta. Zahvaljujući brzoj i uspješnoj prilagodbi poslovnih prioriteta, kao i svih zaposlenika novim uvjetima rada u pandemijskoj krizi, JGL Grupa bilježi dvoznamenkasti rast, a s 1.020 milijuna kuna ukupnih prihoda postaje najveća hrvatska farmaceutska kompanija.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.