Zlato za naš Aqua Maris i Meralys

Na 28. izdanju izložbe inovacija i novih proizvoda INPEX, koja se od 19. do 21. lipnja 2013. održavala u Pittsburghu, naši proizvodi nagrađeni su zlatnom medaljom! Naš sustav za ispiranje nosa obogaćen vrećicama morske soli s eteričnim uljima, Aqua Maris, i inovativni sprej za nos Meralys koji kombinira lijek ksilometazolin s ljekovitošću morske vode, prepoznati su u konkurenciji od čak 1800 izložaka iz SAD-a i 22 države iz cijeloga svijeta. Od hrvatskih inovacija, 13 proizvoda nagrađeno je s ukupno 16 odličja, i to 13 zlatnih medalja i 3 posebne nagrade. S obzirom na mali broj dodijeljenih nagrada, jasno je o kakvom je uspjehu riječ, a značaju nagrada doprinosi i podatak da je na ovogodišnjem INPEX-u izlagalo više europskih država nego ikad prije, njih ukupno 12.

Dodatno zadovoljstvo predstavlja nam i zlatno odličje te posebna nagrada za najbolju europsku inovaciju istraživačkog tima na čelu s prof. dr. sc. Vilkom Žiljkom. Podsjetimo, naša tvrtka prva je koja je prepoznala važnost njihove inovativne infracrvene zaštite, ugradila je na ambalaži svojih proizvoda te time dala vidljivu i konkretnu podršku ovom značajnom otkriću.

Najveća vrijednost INPEX-a svakako je neposredan susret inovatora i poslovnih ljudi, kao i sjajne mogućnosti za komercijalizaciju inovacija u cijelom svijetu. Organizatori su svojim izlagačima osigurali najveći poslovni posjet do sada, a hrvatski su izlagači privukli velik interes poslovnih posjetitelja.

U ime JGL-a, sajmu su prisustvovali Grigor Licul, direktor JGL North America, i Dora Perčić, koja je davne 1999. godine bila prvo dijete koje je probalo naš Aqua Maris sprej za nos.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.