Andrea Brnjić

Specijalist za digitalno poslovanje

O meni…

2012. godine u Rijeci sam završila srednju Medicinsku školu za farmaceutskog tehničara. Odmah po završetku škole dobila sam posao u JGL-u na poziciji Tehničar izrade na polučvrstim oblicima. S godinama iskustva naučila sam raditi na nesterilnim otopinama i dijelom na sterilnim sprejevima. Negdje 2018. godine kod mene se pojavio veliki interes za digitalnim marketingom. Konačno, 2020. godine upisala sam vanredni fakultet Marketinga i otvorila si mnoga nova vrata, a zasigurno najveća su promjena pozicije unutar JGL-a. 

O jednom mom radnom danu…

Svaki radni dan mi je drugačiji i to je ono što posebno volim kod svog posla. Nema mjesta za dosadu i monotoniju. Radni dan započinje pregledavanjem mailova, odgovaranjem na iste i popisivanjem dnevnih zadataka i aktivnosti. Svakog jutra čujem se s svojim timom koji se nalazi u Zagrebu gdje prolazimo kroz dnevne aktivnosti svakoga od nas, raspravljamo o projektima i često brainstormamo. Zadužena sam za nekoliko projekata te svakodnevno sudjelujem u njihovom praćenju i izvršavanju. Kako sam još uvijek nova u ovom području prolazim kroz mnogo edukacija, što online što od strane kolega, tako da je svaki dan ispunjen novim znanjima. 

O motivaciji i interesima…

Iako sam oduvijek imala poveću dozu motivacije za radom, moram priznati da je ista u posljednje vrijeme još veća. Presretna sam što sam dobila priliku raditi ono što me usrećuje i istinski ispunjava, ono što je u skladu s mojim interesima, a samim time i motivacija je odmah veća. Svaki dan je nova prilika za učenje i rast i to me motivira u svakodnevnim zadacima. 

O timskom okruženju… 

Timsko okruženje u mom je odjelu posebno jako izraženo. Mali smo odjel i sve zajedno radimo. Moji kolege vrlo su iskusni u svome poslu i svakodnevno me educiraju i savjetuju oko posla, učeći me svim onim stvarima koje me fakultet još nije poučio. Sviđa mi se takvo timsko okruženje u kojem smo si svi međusobno podrška, pomoć i motivacija. 

O radu u JGL-u… 

Rad u JGL-u obilježio je moju karijeru. Otkad sam završila srednju školu radim u JGL-u i ne mogu se zamisliti nigdje drugdje. Osjećam ponos naspram rada u JGL-u, posebice u razgovoru s svojim prijateljicama koje rade u ne tako idealnim firmama i puno lošijim uvjetima. 

Kod JGL-a najviše volim… 

Kod JGL-a najviše volim što mi je pružio priliku da se krenem razvijati u smjeru koji me stvarno zanima. Volim što se trud i rad prepoznaju. Volim što smo veliki, volim što su svi čuli za nas, a posebno volim negdje vidjeti naše reklame i proizvode i reći „Gle, ovdje ti ja radim“!

O motivaciji da promijenim svoju radnu poziciju…

Nakon što sam čula da se otvara novi digitalni odjel u JGL-u znala sam da moram pokušati. Krenula sam bez očekivanja, s mišlju da nemam što izgubiti. Privatno sam se u slobodno vrijeme bavila digitalnim marketingom, a nakon što sam upisala faks, potvrdila sam svoju tvrdnju da je to ono čime se želim baviti u budućnosti, da je to novi način kako želim doprinesti JGL-u. 

O iskustvu na novom radnom mjestu…

Iskustvo na novom radnom mjestu je samo pozitivno. Svaki dan naučim nešto novo i svaki dan je drugačiji od prethodnog. Nema mjesta monotoniji ni dosadi. Kažu da kad radiš ono što voliš nećeš raditi ni dana u životu i apsolutno bi se složila s tom tvrdnjom. 

O želji za novim znanjima…

Otkad sam prešla u novi odjel prošla sam mnogo edukacija i stekla mnogo novih znanja. Kako jedno uvijek vuče drugo, tako se uvijek pojavljuju novi pravci i nova znanja, kojima se jako veselim. Lista stvari koju želim naučiti samo se povećava iz dana u dan. 

O mojim hobijima…

Lista mojih hobija je poveća, ali upravo to čini život zanimljivim. Bavim se plesom na svili, penjanjem, planinarenjem i teretanom. Privatno se bavim vođenjem nekoliko Instagram profila, kuhanjem, slaganjem puzzli, a posebno volim boraviti u prirodi s svoja 2 psa i družiti se  s dragim mi ljudima uz finu hranu. 

O uspjesima i zadovoljstvu…

Svako novo znanje i svaki uspješno odrađen zadatak donosi mi posebno zadovoljstvo. Naravno, posao mi donosi veliki izvor zadovoljstva, ali svakako najveće zadovoljstvo u životu donosi mi boravak u prirodi i osvajanje visokih planinarskih vrhova. Tu se osjećam kao doma, kao svoja. 

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.