Anton Barbir

Direktor Korporativnih financija

O meni…

Imam višegodišnje radno iskustvo na području financija, strategije i upravljanja ljudima. Završio sam Ekonomski fakultet u Zagrebu te Executive MBA na CBA poslovnoj školi u Zagrebu. U JGL-u radim nešto kraće od dvije godine.

 O jedom mom radnom danu…

Prosječni radni dan dosta je dinamičan i nerijetko nepredvidiv. Nepredvidiv prvenstveno zbog aktualne gospodarsko-političke situacije, kako na mikro- tako i na makrorazini. Iz tog razloga bitno je osigurati nesmetano funkcioniranje redovnih procesa i zaduženja unutar financijske funkcije kako bi se osigurali prostor i vrijeme za prilagodbu u novonastalim okolnostima.

O izazovima na poslu…

Izazovi su raznoliki. Iznimno je važno adekvatno ih prioritizirati, na vrijeme prepoznati i uključiti sve relevantne čimbenike i na kraju s velikom dozom optimizma zajedno s timom pristupiti rješavanju istih.

O timskom okruženju…

Dobar i efikasan tim ključ je za napredak i dobar rezultat kompanije. Rad bez tima ne mogu ni zamisliti. Uspjeh kompanije ne ovisi o pojedincu, već je isključivo rezultat timskog rada. Neizmjerno je važno ulaganje i u razvoj individualnih kompetencija i u razvoj tima i timskog rada te suradnje na svim razinama unutar kompanije.

O motivaciji prema radu…

Motiviraju me vrijednosti koje svakodnevno stvaramo, kako interno kroz zadovoljstvo i proaktivnost naših zaposlenika, tako i eksterno kroz zadovoljstvo naših pacijenata i kupaca.

O radu u JGL-u…

Rad u JGL-u kao najvećoj domaćoj farmaceutskoj kompaniji inspirativan je i to iz više razloga. Prvi su razlog ljudi, kao pokretači razvoja i rasta, kao čvrst oslonac održivosti. Tu je i okruženje u kojem svakodnevno stvaramo, rješavamo izazove i slavimo uspjehe, a kao treće proizvodi i vrijednost koje svakodnevno stvaramo vodeći brigu o našim pacijentima i okruženju u kojem radimo.

O želji za novim znanjima…

Znanja nikada previše. Uvijek me raduje stjecanje novih znanja kojih po prirodi mog posla nikada ne nedostaje. Naglasak bih stavio na znanja iz područja istraživanja i razvoja kao glavnog pokretača našeg cijelog sustava.

O mojim hobijima…

Najviše cijenim vrijeme provedeno s najbližima i vrijeme u prirodi. Iznimno cijenim svaki slobodan trenutak proveden s obitelji. Putovanja su moja strast, a hobiji bicikliranje i planinarenje.

O uspjesima i zadovoljstvu…

Ravnoteža između privatnog i poslovnog koja otvara najviše prostora za postizanje uspješnih rezultata – kako privatno, tako i poslovno – donosi mi zadovoljstvo. Uspjeha je puno, oni za sobom nose i neuspjehe kao sastavni dio priče prema vrhu. Uravnoteženost nam pomaže da nam uspjeh ne udari u glavu i da se lakše nosimo s neuspjesima.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.