Borna Batagelj

Voditelj tehnološkog procesa 

O meni…

Moja JGL avantura krenula je davne 1995. godine, kad sam u prosincu došao privremeno popuniti mjesto upražnjeno bolovanjem na odjelu čajeva. To „privremeno” na moju sreću traje, evo, već 27 godina. Nakon završene srednje ugostiteljske škole, smjer kuhar (i dalje me drži ta strast prema kuhanju) dobio sam poziv našeg JGL-a, a takav se poziv ne odbija. Preko noći sam se našao u jednoj industriji o kojoj nisam puno znao. Radom, učenjem, uz puno odličnih mentora (znam reći da su mi moji voditelji i kolege u početku bili drugi roditelji) došao sam do pozicije koju sada obnašam, a to je voditelj tehnološkog procesa na odjelu suhih oralnih oblika. Prošao sam sve faze proizvodnje (izrada, doziranje, opremanje), bio sam pet godina u osiguranju kvalitete, a jedan period i voditelj smjene u proizvodnji.

O jednom mom radnom danu…

Moj radni dan započinje kratkim brifingom u 8 sati s kolegama na odjelu da prođemo što se događalo u prethodnim smjenama, nakon čega slijedi redovni dnevni brifing s našom direktoricom te voditeljima svih odjela u proizvodnji. Rad u proizvodnji izuzetno je dinamičan, tako da nekog stereotipa u mom radnom danu nema, tj. mogu slobodno reći da imam privilegiju da mi nije svaki dan isti. Zatvaranje radnih naloga, planiranje procesa i smjena, brzo i efikasno rješavanje problema, validacije… Sve to čini moj radni dan.

O izazovima na poslu…

Kako sam naglasio, rad u proizvodnji dinamičan je i specifičan. Izazov je u vrlo kratkom roku donijeti ispravnu odluku te kvalitetno i efikasno odraditi sve što je planirano, zato slobodno mogu reći da se svakodnevno susrećem s manjim ili većim izazovima koje nastojim sagledati objektivno i racionalno te krenuti u njihovo rješavanje.

O timskom okruženju…

Rad u timu, tj. timskom okruženju je odličan. Smatram, a to je i moja deviza izvan JGL-a, da se samo timski može napredovati i da je tim daleko moćniji od samog pojedinca, a upravo me moj tim u proizvodnji i na odjelu suhih oralnih oblika „gura” da budem još bolji i efikasniji u svom poslu.

O motivaciji prema radu…

Motivacije ne nedostaje, ali najveći je motiv kad znaš da te na kraju dobro i efikasno obavljenog posla čeka onaj osjećaj sreće i zadovoljstva.

O radu u JGL-u…

Za mene je rad u JGL-u bez lažne patetike – SVE! JGL mi je dao priliku da budem jedna kap utkana u more uspjeha, JGL me odgojio, JGL je uvijek bio tu kada mi je trebao bilo kakav oblik pomoći. Jednostavno ne mogu zamisliti život bez JGL-a. Izdvojio bi tu obiteljsku atmosferu, pogotovo među nama „starijim” radnicima, što me baš veseli i ispunjava.

O želji za novim znanjima…

Definitivno težim biti što bolji u poslu koji trenutno obavljam, svaki dan je učenje. Nastojim pratiti trendove u farmaceutskoj proizvodnji te konstantno pokušavam poboljšati naše procese kako bismo radili jednostavnije i efikasnije, naravno držeći kvalitetu na najvišem nivou.

O mojim hobijima…

Moj hobi i moja ljubav je brdski biciklizam. Od vožnje po kvartu došao sam do natjecateljskog nivoa, gdje nastojim predstavljati JGL (putem JGL dresova) u najboljem svjetlu. Novi krajolici, divlji šumski putevi, brdske staze, adrenalin, osjećaj slobode tijekom bicikliranja – za mene je nešto što mi puni baterije, kako privatno tako i poslovno. Nastojim bar četiri puta tjedno odvojiti vrijeme za biciklizam te na taj način podići formu za predstojeća natjecanja.

O uspjesima i zadovoljstvu…

Uz uspjehe na poslu te u biciklističkim utrkama moj najveći životni uspjeh i zadovoljstvo je moja obitelj, supruga Marina te naša djeca Franko, Nina i Jan.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.