Dina Vukoja

Stručni suradnik u promociji

O meni...

Moje ime je Dina Vukoja. Po struci sam doktorica veterinarske medicine. Odmah po završetku fakulteta zaposlila sam se u JGL - u na poziciji Stručnog suradnika. U segmentu ljekarni sam gotovo pet godina.

O jednom mom radnom danu...

Ne postoji tipičan radni dan kada ste na terenu. Nepredvidivi i neočekivani događaji su svakodnevnica, ali to je dio čari terena. Moj radni dan najčešće započinje pregledom mailova i pripremom za sve posjete koje planiram obaviti taj dan. Posjeta ljekarni i magistri je najljepši, ali ujedno i najteži dio ovoga posla. To je jedan fini balans između prijateljskog odnosa koji svi mi razvijemo sa svojim klijentima i neizbježnog poslovnog dogovora koji mora biti postignut na obostrano zadovoljstvo.

O izazovima na poslu...

Najveći izazov je svakako pronalaženje zajedničkog jezika sa klijentom, kako pronaći taj neki ‘’modus operandi’’ koji odgovara objema stranama i donosi rezultate. To je trenutak kada postajem društveni kameleon i prilagođavam se svakom klijentu pojedinačnp. Ponekad čak ni klijent nije siguran na koji način želi ostvariti međusobnu suradnju. To su situacije kada do izražaja dolazi otvorena komunikacija i snaga u postavljanju pitanja. Na taj način pokušavam prikazati klijentu sve opcije koje mu nudim i usmjeriti ga prema onoj koja je njemu i njegovom poslovanju optimalna.

O timskom okruženju...

Moj tim je moja mala obitelj unutar velike JGL obitelji. Oni su me naučili svemu što znam kad sam tek došla. Znam da su tu za mene i da se uvijek mogu osloniti na njih, kao i oni na mene. Tim je onaj ‘’Joker zovi’’ kojeg se nitko od nas ne ustručava iskoristiti kada zapne. Svakodnevno svi komuniciramo i dijelimo situacije i događaje, bilo poslovne ili privatne, dobre ili loše. Dobar tim zlata vrijedi!

O motivaciji prema radu...

Motivira me želja za rastom i razvojem. Svaki novi dan i svaka nova situacija je prilika za učenje. Svaki novi problem je i novo saznanje. Imam veliku želju, volju i motivaciju za usvajanje novih znanja i razvojem u poslovnom i privatnom životu. Upravo to je i razlog zašto sam upisala e-Leadership MBA studij na Algebri. Veselim se primjeniti sve tamo naučeno u svom svakodnevnom radu i vidjeti koje nove uspjehe će donijeti.

O radu u JGL - u... 

Jedan od mojih terena je Sisačko - moslavačka županija koja je teško nastradala u potresu u prosincu 2021.godine. JGL je jako brzo reagirao i odlučio pomoći pogođenim krajevima kroz donaciju. Upravo taj ponos što sam dio društveno osjetljive i osvještene organizacije je ono što najviše volim kod rada u JGL - u. Ovo je kompanija koja nije distancirana od društva i ne postoji samo zbog sebe. Ovo je kompanija koja postoji zbog svojih zaposlenika i korisnika, odnosno pacijenata i društva u cjelini.

O želji za novim znanjima...

Trenutačno sam jako fokusirana na usvajanje novih znanja na MBA studiju. Smatram da sam općenito otvorenog uma i imam brojne interese. Redovito pratim brojne stručne teme i nova istraživanja sa biomedicinskog polja. Volim čitati modernu psihologiju, književne klasike, ali i svakodnevne društveno popularne teme. Volim pogledati dobar film, dokumetarac, otići na koncert…

O mojim hobijima...

Jako volim putovati. Premda smo zbog pandemije poprilično ograničeni, ovo vrijeme sam iskoristila i puno putovala lijepom našom. To toplo preporučam svakom tko ima volje. Ne treba puno vremena ni novca, a ljepote koje su nam na dohvat ruke su uistinu svjetske. Jako volim boraviti u prirodi kao i sve aktivnosti vezano uz to, poput planinarenja, skijanja, ronjenja, veslanja, SUP - a... Naravno, ne smijem zaboraviti i čitanje, slušanje glazbe i gledanje filmova. 

O uspjesima i zadovoljstvu...

Najsretnija sam kad ulovim malo vremena za sebe i pobjegnem u Dalmaciju kod obitelji. Još ako se uspijemo svi skupiti i podružiti, nitko sretniji od mene. Općenito me boravak sa obitelji, prijateljima i dragim ljudima jako veseli i pruža životno zadovoljstvo. To što su ti ljudi dio mog života je moj najveći uspjeh.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.