Hrvoje Košak

Tehničar proizvodnog održavanja

O meni…

Završio sam srednju Elektrotehničku školu u Rijeci. Nakon desetogodišnjeg rada na održavanju u jednom trgovačkom centru priliku za promjenu posla te rad u dinamičnom okruženju dobio sam u JGL-u. U 8. mjesecu 2019. godine počeo sam na radnom mjestu Operatera pripreme materijala za sterilnu proizvodnju. Nakon 2 godine rada i učenja u ugodnom okruženju i vrijednom timu unutar tvrtke, internim natječajem dobio sam priliku za napredovanjem i promjenom radnog mjesta. Sa zadovoljstvom sam prešao na radno mjesto Tehničara proizvodnog održavanja.

O jednom mom radnom danu…

Radni dan započinjem preuzimanjem smjene od kolege. Nakon dobivenih informacija s mentorom krećem u „vizitu“ proizvodnih linija i organizaciju dana. Tijekom dana na raspolaganju sam kolegama sa finalizacije ukoliko im dođe do zastoja na liniji ili kvara. Moj zadatak je kvar ukloniti u najkraćem mogućem roku. Kada je na linijama sve u redu vrijeme koristim da se educiram o strojevima od svog mentora. Svaki radni dan prolazi u pozitivnom i radno aktivnom okruženju. U timu vlada sloga i želja za usavršavanjem posla. 

O motivaciji i interesima…

Izazovna mi je ovakva vrsta posla i velika mi je motivacija kada riješim razne zadatke s kojima se suočim. Svaki dan stječem nova iskustva i učim nove stvari.

O timskom okruženju… 

Uvijek je ugodno raditi u timu u kojem imaš svu potporu kolega, uzajamnu u svakom trenutku. Nalazim se u timu s osobama na koje mogu računati, na koje se mogu osloniti i od kojih dobivam svo novo i potrebno znanje koje ću danas - sutra i ja moći nekome prenesti. 

O radu u JGL-u… 

U JGL-u je jako lijepo raditi, to je zdrava i ambiciozna tvrtka sa jasnom vizijom i misijom. Uvijek s ponosom kažem da sam dio JGL obitelji.

Kod JGL-a najviše volim… 

Posebno mi se sviđa otvorena komunikacija tima i voditelja, a vezana je uz sami plan i proces proizvodnje. 

O motivaciji da promijenim svoju radnu poziciju…

Radeći na svom prvotnom radnom mjestu pripreme materijala, kroz komunikaciju s kolegama iz održavanja njihov posao učinio mi se vrlo zanimljivim. Radeći već sličan posao razmišljao sam da bi se mogao snaći u tom poslu i to me motiviralo da se prijavim na natječaj.

O iskustvu na novom radnom mjestu…

Na svom novom radnom mjestu osjećam se prihvaćeno od strane cijelog tima, te sam zadovoljan i sretan što mogu pridonijeti svojim znanjem i trudom timu koji održava cijelu proizvodnju.

O želji za novim znanjima…

Želio bih usavršiti i proširiti znanje stečeno unutar firme kako bih mogao pridonijeti uspjehu svojeg tima.

O mojim hobijima…

Svoje slobodno vrijeme volim provoditi sa svojom obitelji. U četvero zabava i akcija je zajamčena. Šetnje šumom i uz more dio su većine vikenda. Od malih nogu strastveni sam navijač HNK Rijeke, opušta me druženje s ekipom na tribinama. Član sam boćarskog kluba Rubeši u kojem aktivno igram i sudjelujem na turnirima. Uz sve to također sam i dio JGL malonogometnog tima.

O uspjesima i zadovoljstvu…

Svoj trud i zalaganje smatram uspjehom unutar JGL tima. Najveće zadovoljstvo pružaju mi svi trenutci s mojoj obitelji i prijateljima.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.