Ivan Sušanj

Analitičar razvojne analitike i stabilnosti

O meni... 

Zaposlen sam u JGL-u od 2019. godine nakon završetka Farmaceutsko – biokemijskog fakulteta u Zagrebu. Svoje prvo iskustvo u JGL-u stekao sam i ranije, kroz izradu diplomskog rada u odjelu Istraživanja i razvoja. I danas sam zaposlenik tog odjela, na poziciji Analitičara razvojne analitike i stabilnosti.

O jednom mom radnom danu...

Svaki radni dan ima svoje specifičnosti. Ponekad su to istraživanja tematike vezana uz razvoj novih analitičkih metoda, ponekad eksperimentalne analize, a nerijetko i kreiranje razvojne i registracijske dokumentacije. Suradnja s drugim članovima tima i drugim odjelima u JGL-u neizostavni su dio svakodnevice. 

O motivaciji prema radu...

Poticajno radno okruženje i težnja razvoju vrhunskih farmaceutskih proizvoda svakodnevna su mi motivacija kako bih kao član tima dao svoj maksimalni doprinos našim zajedničkim ciljevima.

O radu u JGL-u...

Osjećaj pripadnosti i obiteljsko okruženje izdvojio bih kao glavne značajke rada u JGL-u. Iznimno sam ponosan što mogu reći da je ovdje pojedinac stavljen na prvo mjesto, prvenstveno kroz ravnotežu privatnog i poslovnog života.

O želji za novim znanjima...

Kroz suradnju JGL-a i Farmaceutsko – biokemijskog fakulteta u Zagrebu upisao sam doktorski studij u akademskoj godini 2021./2022. Cilj mi je izgraditi profesionalne vještine i kompetencije nužne za adekvatan odgovor na kompleksnost naših projekata.

O mojim hobijima... 

Svoje slobodno vrijeme nastojim čim više provesti na otvorenom. Rekreativno se bavim boćanjem, biciklizmom i planinarenjem, a ponosan sam i na članstvo u Halubajskim zvončarima, čuvarima tradicije našeg primorskog kraja.

O uspjesima i zadovoljstvu...

Činjenicu da mi je svaki dan ispunjen poslovnim i privatnim aktivnostima koje volim raditi i gdje ne osjećam nervozu te obiteljskim i prijateljskim druženjima s dragim ljudima, smatram svojim velikim uspjehom i zadovoljstvom.

O izazovima na poslu...

Svaki novi proizvod predstavlja i novi izazov u poslu. Iznimno je bitno da prije plasiranja na tržište svoj proizvod dobro upoznamo i kritički sagledamo sve faze i procese u njegovom razvoju. Pritom bih posebno istaknuo razvoj kompleksnih formulacija koje zahtijevaju veliku dozu inovativnosti.

O timskom okruženju... 

Iznimno me veseli rad u multidisciplinarnim timovima gdje osjećaš da je svaka tvoja aktivnost sastavni dio jedne veće slagalice. Agilni način rada, koji odnedavno uvodimo, dodatno potiče usmjerenost na rezultat i promišljanje svake stepenice do krajnjeg cilja.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.