Semjon Savelijev

Glavni menadžer za rad s ključnim klijentima u Bjelorusiji 

O meni… 

Ja sam Semjon Savelijev. Trenutno sam glavni menadžer za rad s ključnim klijentima na tržištu Bjelorusije. U JGL-u radim šest godina, gotovo od samog otvaranja predstavništva u Republici Bjelorusiji. Karijeru sam započeo kao medicinski tehničar na hitnoj pomoći, istovremeno sam studirao na Međunarodnom ekološkom sveučilištu Saharova, na fakultetu ekološke medicine. Nakon diplome počeo sam raditi kao stručni suradnik u tvrtki Arterium. Nakon tri godine saznao sam za otvaranje predstavništva JGL-a u Bjelorusiji, gdje sam počeo raditi također kao stručni suradnik, zatim sam dobio mjesto menadžera za rad s lancima ljekarni, a nakon toga sam postao menadžer za rad s ključnim klijentima.

O jednom mom radnom danu…

Trenutni zadaci su prvenstveno vezani uz rad s lancima ljekarni u Republici Bjelorusiji, kao i rad s distributerima, gdje moje odgovornosti uključuju organiziranje narudžbi, kontrolu pošiljaka i stanja u skladištima. Radni dan uglavnom se svodi na upravljanje ugovorima u ljekarničkim lancima i osiguravanje stalne dostupnosti robe kod distributera.

O motivaciji i ponosu prema JGL-u…

U poslu me najviše motiviraju prilike za provedbom zanimljivih projekata, kao i za upoznavanjem i radom s ključnim klijentima ljekarničkih lanaca, odnosno distribucijskih tvrtki u Bjelorusiji. Rezultati mog rada ono su čime se najviše ponosim. Kada radite s brendovima koji su bili slabo poznati na tržištu te koji su postali lideri za vrijeme vašeg rada u tvrtki, to nije samo razlog za ponos, već i motivacija za buduće pobjede.

O nezaboravnim sjećanjima…

Imam jednu jako lijepu uspomenu sa samih početaka pokretanja predstavništva u Bjelorusiji. Tada još nismo imali ured, a sastanke smo održavali u food courtu jednog trgovačkog centra, gdje smo razgovarali o trenutnim pitanjima i stvarali planove uz šalice kave (smijeh). Jedno od posljednjih živopisnih sjećanja bilo je dobivanje nagrade „Broj jedan“, gdje je brend Aqua Maris postao najbolji u svojoj kategoriji.

O mojim hobijima…

U slobodno vrijeme često odlazim u teretanu, učim engleski i provodim vrijeme s bliskim osobama. Kada sam na odmoru nastojim putovati, preferiram zemlje toplijeg podneblja, uz more. Moj je dugoročni cilj biti jedan od čimbenika koji doprinosi uspjehu predstavništva i tvrtke.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.