Srećko Godinić

Operater skladištenja 

O meni…

Ja sam Srećko Godinić, zaposlen u JGL – u na poziciji Operater skladištenja. 34 su mi godine, a završio sam Tehničku školu za Strojarstvo i brodogradnju u Rijeci. U JGL - u sam skoro 2 godine i radim u skladištu ulaznih materijala

O jednom mom radnom danu…

Moj radni dan izgleda tako da prvo riješimo obaveze prema proizvodnji za taj dan, a što uključuje pripremu izdatnica, ulaz materijala, zaprimanje istog, prebacivanje materijala s drvene palete na plastičnu paletu, lijepljenje prikladnih JGL naljepnica te naposlijetku ubacivanje pripremljenih materijala u automatsko skladište. Tu su naravno i svi razni iznenadni poslovi koji kroz dan ulete. Pred kraj smjene bavim se saniranjem povrata materijala iz proizvodnje. 

O izazovima u radu…

Najveći izazov javlja se kod ulaza materijala ukoliko za isti u tom trenutku nema mjesta pa je pravi izazov nekako to sve posložiti, a da i dalje funkcionira i bude pregledno. Nakon 12 godina rada u raznim skladištima mogu reći da se jako dobro nosim i snalazim s takvim izazovima. 

O timskom okruženju… 

Društvena sam osoba pa mi je rad u timu dosta bitan, čega u JGL – u ne nedostaje. 

O motivaciji prema radu…

Po prirodi sam dosta radišna osoba. pa mi ne treba neka posebna motivacija za rad. Volim kad ima posla, osjećam se puno bolje kad radni dan završim produktivno. 

O radu u JGL – u …

Puno puta sam rekao da mi je JGL definitivno najbolji poslodavac do sad, a imam čak 10 godina radnog iskustva po Hrvatskoj i 2 godine radnog iskustva u Irskoj. U JGL – u se ne osjećam samo kao broj, okruženje je zdravo i u niti jednom trenutku do sad nisam osjetio nevoljkost pri dolasku na posao. Sviđa mi se JGL - ov inteligentan pristup radu i konstantno ulaganje u boljitak svih zaposlenih. 

O želji za novim znanjima…

Težim za novim znanjima i stalno želim biti u korak sa naprednom i modernom tehnologijom koju koristim na svom radnom mjestu.

O mojim hobijima…

U slobodno vrijeme bavim se rekreativnim ribolovom s obale, što me posebno usrećuje. 

O uspjesima i zadovoljstvu…  

Nemam još ništa što bih naveo kao najveći uspjeh, ali mislim da za to još ima vremena. Zadovoljstvo nalazim u svemu što radim, a stvari koje mi ne pružaju zadovoljstvo jednostavno ne radim. 

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.